06-50663883 office@vaqvrouw.nl

De vrouw achter VAQvrouw

Mijn naam is Stefanie van Vliet-Post. Mijn levensmotto is “Life is like a box of chocolates; you never know what you’re gonna get.” Deze beroemde zin uit de film Forrest Gump is mij uit het hart gegrepen. Als je het juiste chocolaatje kiest, ben je lekker aan het genieten en voel je je goed. Dat lekkere chocolaatje smaakt naar meer. Je neemt nog een chocolaatje. Maar wat als je een chocolaatje kiest dat eigenlijk helemaal niet zo lekker is? Je had verwacht dat het chocolaatje lekker zou zijn, maar de smaak valt tegen. Je hebt er al een hapje van genomen en kunt het niet meer terugleggen. Wat doe je dan? Soms loop je tegen zo’n situatie aan. In het leven, maar ook tijdens het werk. Je moet dingen doen die bij jouw werk horen, maar die je eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt. Het loopt allemaal niet zoals je voor ogen had. Bepaalde taken nemen meer tijd in beslag dan je had gepland. Bij piekmomenten kom je handen tekort. Je moet door, maar hoe ga je dat doen?

In dit soort situaties ben ik op mijn best en schiet ik jou graag te hulp. Ik breng samen met jou het probleem in kaart. Wat is er aan de hand? Waar heb jij ondersteuning bij nodig? Ik zoek graag samen met jou naar wat jij nodig hebt om weer verder te kunnen. Hoe krijgen wij het voor elkaar dat jij uiteindelijk het chocolaatje kunt opeten?

Ruimte voor groei

Van nature ben ik een orde-in-de-chaos-schepper. Ik houd van opruimen en alles op orde brengen. Ik heb een jarenlange werkervaring als Office Manager, Management Assistent en HR Assistent. Ik heb veel kennis op het gebied van arbo en verzuim. Ik ben een kei in administratie en organiseren en structureren vind ik heerlijk om te doen. Het liefst doe ik dit voor kleine bedrijven die na de pioniersfase een groeifase ingaan.

De eerste stap

In 2014 heb ik de basisopleiding Professional Organizing gevolgd bij de NBPO. Ik speelde toen al met het idee om daarmee iets voor mijzelf te gaan doen. Zeven jaar later ben ik bij VA School de opleiding Start een succesvolle onderneming als virtual assistant gaan volgen. Dit was precies het zetje dat ik nodig had om voor mijzelf te gaan beginnen. Begin 2022 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik VAQvrouw gestart. Als VAQvrouw zet ik mijn expertise in om jou, als ondernemer te ondersteunen zodat jij weer overzicht en ruimte voor nieuwe ideeën krijgt.

Taking the first step is the difference between actually pursuing your passion and just dreaming about it.

Jack Canfield

Met mijn Schotse collie Bo maak ik graag lange boswandelingen. Dit zorgt ervoor dat ik mijn hoofd kan leegmaken en er weer ruimte komt voor nieuwe ideeën. Ik ben een echte natuurliefhebber en geniet van alles wat groeit en bloeit.

En ja, ook in mijn vrije tijd ben ik vaak aan het regelen en organiseren: een etentje met het gezin, een weekendje weg met vrienden, een familiereünie, een buurtborrel. Gezelligheid en een goed gesprek onder het genot van een glaasje wijn, daar kan ik enorm van genieten.

 En het zal je niet verbazen, maar ik ben dol op chocola!